Galery

Pengenalan

Ada segelintir masyarakat Malaysia ni...

Tak suka breakfast dengan susu sebab :

-Takut tercirit-biritlah

-Takut perut rasa kembung lah

-Takut nak termuntahlah

Biasa dengar tak alasan ni?

Biasa kan? Ke ade yang kat sini pon selalu macam ni?????

Haa sebenarnya kesan-kesan tu semua mungkin berpunca disebabkan susu yang tidak sesuai untuk usus kita.

Susu kambing yang terdapat dalam susu rizqi ni bukan setakat makanan sunnah Rasulullah SAW...

Tetapi dapat membantu mencegah masalah penghadaman.

Dan menurut kajian sains...

Susu kambing ni merupakan susu yang hampir sama nutrisinya dengan susu ibu.????

Jadi, bukan alasan lagilah kalau korang takut nak breakfast dengan susu rizqi okay.????


Produk dan Harga

  1. Sample Product0.00

Alamat dan Waktu Operasi

Nama Kedai Serta SSM (jika ada): FYZA MAMADIL

Alamat Kedai (no kedai) :

Kongsikan